Diákújság

Hogyan öltözködjünk az iskolában vagy iskolai rendezvényen?

3 hogyan öltözködjünk az iskolában vagy iskolai rendezvényen? Hogyan öltözködjünk az iskolában vagy iskolai rendezvényen? 3A tanárok válasza véleményem szerint a legtöbb helyen megegyezik: fő a kényelem és a visszafogottság. Bővebben kifejtve: semmiképpen se válasszunk magas sarkú cipőt, a felsőnk lehetőleg ne legyen túlzottan kivágott, a szoknya pedig legfeljebb 5-10 centivel érjen a térdünk fölé. Szerintük az elfogadható iskolai viselet szabályai a következők: a ruhák ne legyenek túl kihívóak, a lányok mindenképpen olyan ruhadarabot válasszanak, amiben kényelmesen érzik magukat. Ne vegyenek fel túl kivágott felsőket, a szoknya se legyen túl rövid, hiszen ezekben maguk is feszengenének. Iskolai rendezvényre pedig mindenki esküszik a fekete-fehér viseletre, amivel semmit sem ronthatunk el. Ez igaz, de nem muszáj mindenféleképpen a szokásos  klasszikusokhoz (fehér blúz, fekete szoknya) igazodni. Mivel sokan vagyunk úgy, hogy nem igazán kedveljük az elegánsabb darabokat, inkább a sportosabbra, a farmerre és a melegítőre esküszünk, mégis egy iskolai eseményen (tanévkezdés, ballagás, tanévzáró) nem jelenhetünk meg melegítőben. Ezért itt van egy pár outfit, hogy hogyan tudunk egyszerre sportosak és elegánsak is lenni.

1 hogyan öltözködjünk az iskolában vagy iskolai rendezvényen? Hogyan öltözködjünk az iskolában vagy iskolai rendezvényen? 1 4 hogyan öltözködjünk az iskolában vagy iskolai rendezvényen? Hogyan öltözködjünk az iskolában vagy iskolai rendezvényen? 4

2 hogyan öltözködjünk az iskolában vagy iskolai rendezvényen? Hogyan öltözködjünk az iskolában vagy iskolai rendezvényen? 2Tökéletesen megfelel az iskolai konzervatív szabályoknak! Térd alá érő hosszúságú, fekete, szűk, egyenes szabású, magasított derekú szoknya és egy nagyon “finom”, elegáns, egyszerű blúz, ami szintén passzol az elvárásokhoz. Az pedig csak hab a tortán, hogy nem csak ízléses és stílusosan elegáns, de fogadáson vagy partin való megjelenésre is alkalmas.

Amiben javasolt megjelenni ilyen alkalmakon:

  • visszafogott, csinosan elegáns szett
  • ízléses kiegészítők, amik feldobják az outfited
  • ápolt, igényes alapsmink az üde, friss tekintetért
  • úgy trendinek lenni, hogy közben megmaradjon a komfortérzeted

Sok sikert a nagy napon

 

 

 

 

 

Hozzászólás

Thanks for submitting your comment!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..